Economics 101 for the EU

Solution on EU trade: Reshoring from Asia to Eastern Europe (bring back production from Asia to Eastern Europe: “Estonia, Letvia, Lithuania” (Baltic states))….USA bankrupted=The new Venezuela…permanent US Government shutdown in the USA right now? Estimation: –> Interest-rates up to 40%.–> Housing prices in Denmark too high, Supply too low in bigger cities, it pulls up prices in the entire Nation though…Build more buildings in Denmark’s bigger cities, please! My guess is, that you will make a killing from it!

BusinessDaily.eu – Af Mikkel Roland Egesberg – Afdragsfrie lån er pyramidespil, man får en sum penge til at købe en bolig, slipper for at betale afdrag, men når lånet ophører forventes det, at andre har samme lån til rådighed og bare kan købe uden at eje og dermed bo billigere end ejerlejligheder, som ejes af folk fuld ud, som står med en slags opertunity-cost. afdragsfie lån har intet oportunity cost, dem betaler udlåner af afdragsfrie lån for dem, så de blot skal betale boligskatterne og rekordlave renter, men hvad nu når alle står og skal til at genforhandle de afdragsfrie lån, hvor der reelt set ingen opsparing er? Pengene er brugt på forbrug, ingen opsparing, så nu skal bolig sælges dyrere eller til samme pris, ellers sprænger bunden ud af markedet! Det her bliver sjovt at se på som økonom, når de forsøger at slippe for at betale afdrag af noget, de reelt set har ejet uden at betale for! Priserne er allerede steget, på grund af den store infusion af penge ind i markedet, de penge er sikkert allerede brugt på forbrug, hvad så når de Afdragsfrie lån skal genfinansieres, eller andre skal ind i markedet, skal de så også have gratis penge til rådighed? og de næste? Det mindsker motivationen til at spare op, og tvinger folk, som rent faktisk sparer op eller har gjort det, til at betale højere priser, fordi nogen byder og presser priserne op for andre folks penge, måske fra Norges oliefond? Hvem har fordringer på hvem?

https://www.nybolig.dk/villa/7752/vedparken/270144/hv4936?utm_source=boligsiden_dk&utm_campaign=boligsiden&utm_medium=exitlinks