EU_Citizen2

BusinessDaily.eu – Mikkel Roland Egesberg: MY REAL Stemtree unknown it would seem, Mother perhaps Diana Spencer (Pallas Athena), (other side perhaps Hefaistos or Zeus)..by the way…I made the EUcitizen.eu sign halal style myself (heylEl relevant?):
.
.

.
.

.
.

.
.
1:43 watched, when posted;

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.
About 2:17 watched, when posted;

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.
Watched some of it:

.
.

.
.
Tried to warn Saddam about the injustice being done towards Babylon, and its King;

.
.
Including Spiral Minaret

.
.
About 7:28 watched, when posted:

.
.
HMM:

.
.
About 2:10 watched, when posted:

.
.

.
.
0:47 seconds watched, when posted:

.
.
0:57 watched, when posted:

.
.
0:48 minutes watched, when posted:
https://youtu.be/qryGkWyctw0
.
.
1:00 minute wathced, when posted:

.
.
1:25 watched, when posted:

.
.

.
.

.
.
Warnings given or at least tried to…

.
.

.
.

.
.
1:23 watched, when posted;

.
.
4:32 watched, when posted, spoke about stemcells and anti-cancer drug it would seem;

.
.
Mr. MICRO…THE CONTRIBUTOR TO EXCEL, WHICH I LOVE TO USE…I believe most people underestimate the possible productivity gains, one could achieve using Excel:

.
.
Jeg ejer ikke rettighederne til den her linkede text, men det er vedsat så man kan se hvad der stod da jeg vedhæftede det….Psykiatrien påstår at jeg er skizofren og at skizofrene har for meget dopamin i hjernen, hvorfor de indespærrer mig og tvinger kanyler med ukendte stoffer, mængder, og koncentrationer i mund og bagdel på mig….som i kan se nedenfor lader dopamin til at have gavnlige effekter, så jeg vil ikke have ødelagt min hjerne, bare fordi læger og overlæger og deres bagmænd frygter min daværende potentielle kognitive overlegenhed….(spærret inde første gang i 2008) ….deres stoffer giver apati og demens og voldelig adfærd, noget de kalder negative symptomer, og påstår er forbundet med skizofreni….sandheden er nok nærmere at de negative symptomer er noget psykiatrien skaber for at holde samfundets sande kognitive elite nede som f.eks. Mikkel Roland Egesberg og John Nash f.eks.
.
.
I tried to make another hurricane in Denmark and Scandinavia/Europe….wait and see if it shows up around New years eve…

.
.

.
.

.
.

.
.
HMMM article
“Kære” Hr. Biskop Peter Skov-Jakobsen, du er en Surrender Monkey – Lad os genoptage korstogene…Hvis Donald Trump var Pave, ville han sige “Peter Skov-Jakobsen…You are Fired!”, lad os håbe andre gør – Som en Trojansk hest lukker i fjendtlige illegale kombetanter ind over grænserne, trukket ind i DK på de Danske motorveje af Dansk Politi, alt imens Danske Politimænd med Pædofile tendenser sidder og tager selfies af de illegale fjendtlige kombetanters småbørn, de unavngivne Danske politimænd måtte finde interessante…er det hvad de lærer på Politiskolen, eller skal de blot have et 8 tal i Diktat, som det hed sig, da jeg gik i folkeskolen, alt imens Diktat-ur-Staten, som holder mig indespæret imod min vilje, forærer dem penge og mad, så de kan bekæmpe os med Lastbiler på Julemarkeder i Berlin, med bomber på stadions i Paris, eller tage til MellemØsten og bekæmpe os eller allierede med Kalasnikows der, alt imens de er finansieret af det Danske Kontanthjælps-system! “Peter Skov-Jakobsen, du er ikke en Biskop værdig…You are Fired!” Deus Vult mod den Trojanske Hest og dens indhold!
.
.
1:32 minutes watched, warning given:

.
.
About first 20 seconds watched, when posted:

.
.
20161225_102802
.
.
20161209_091848
.
.
20161209_091842
.
.

.
.

.
.

.
.
20161224_094325
.
.
About 5 seconds watched of this, when posted…when psyCIAtry has you locked up;

.
.
Hello there, Mr. Putin;

.
.
Genesis sentences used:
https://www.bible.com/da/bible/1/gen.1.kjv
.
.
7:23 watched, when posted;
https://youtu.be/GxPWAw9nemU
.
.
MERKEL Warned;

.
.

.
.

.
.

.
.
More facts, Less Talk:

.
.
Warning to putin:

.
.
Warning to Boris, watched until 3:10, when posted:

.
.
three-year-old Madeleine vanished at the resort on May 3, 2007. Madeleine McCann has been missing since May 2007. She disappeared during a family holiday in Portugal as her parents Kate and Gerry were eating in a near-by restaurant
.
.
Warning sent out:

.
.

.
.
Warning Merkel about Truck at christmas market??? HMM?? 4:39 watched, when posted;

.
.
Warned Putin as well, 2:27 watched when posted;

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.
1:31 watched, when posted, from one of the cooler companies on Planet earth, MICROSOFT:

.
.